Hyppää sisältöön

Hyväksytyt toimeksiannot S2020

Kiitoksia arvoisat yrittäjät/yhteistöt ja ohjelmistoalan konkarit!

Olemme tehneet nyt valinnat ehdotettujen toimeksiantojen pohjalta. Olen pyrkinyt toimimaan mahdollisimman puolueettomasti ja saada kaikkia osapuolia hyödyttävän ratkaisun. Valitettavasti kaikille ei saatu ryhmää vaan karsinta oli julmaa. Ryhmiin on pyritty sijoittamaan riittävästi "tulivoimaa", että ratkaisujakin syntyy. Tästä johtuen pidimme ryhmäkoot isompina.

Toimeksiantoja on tullut myös jälkeenpäin, mutta niitä emme ole voineet ottaa enää käsittelyyn. Saatamme palata asiaan vuoden 2020 keväällä, koska uusia projektimahdollisuuksia saattaa vielä tulla eteen.

Kiitoksia kaikille toimeksiantoehdotuksen esittäneille

Ystävällisesti,

Marko "NarsuMan" Rintamäki

Toimeksiannoista

Toimeksiantaja Tiimin koko Työskentely Tilat Tiimin nimi ja sivut
Digia 5 Digia ReLamb-tiimi
Landis&Gyr 5 Landis&Gyr Gyroscope
Meiko 6 JAMK + (Meiko) Sumuvalo
Nodeon 6 JAMK BackSpaces
Qvantel 5 Qvantel VICES
Solteq 6 JAMK + (Solteq) Soltechnique

Keskustellaan vielä käytettävistä tiloista. Osassa JAMK pystyy tarjoamaan tilat työskentelyyn, mutta jos vain mahdollista niin erilaiset suunnittelupalaverit ja muut neuvottelutilanteet olisi mielekästä järjestää toimeksiantajan tiloissa.

Toimeksiantajan seuraavat askeleet..

  • Pyritään järjestämäään tiimin ja toimeksiantajan tapaaminen ennen syyslomaa tai välittömästi sen jälkeen
  • Varmistakaa, että tarvittavia henkilö/tilaresursseja on saatavilla projektin alkaessa. Virallinen työskentely alkaa 22.10.2020 ->

Tiimien askeleet

Ryhmät pystyttävt seuraavaksi tiedottamisen tueksi www-sivut tämän jälkeen ryhmien vetovastuulliset opiskelijat ottavat toimeksiantajiin yhteyttä. Tavoitteena on sopia ensimmäinen tapaaminen toimeksiantajan kanssa.